Typografi

Hvilken skrift skal bruges hvor? Læs om, hvornår du bruger Museo og hvornår du i stedet skal bruge Arial.

Du skal bruge Museo til trykt materiale som for eksempel magasiner, brochurer og annoncer. Du skal bruge Arial til elektronisk materiale som for eksempel brevskabeloner, PowerPoint og på web.

Museo

Museo er en semi-serif skrift med enkle, åbne former og meget originale detaljer. Sammenspillet mellem de geometriske former og de afrundede udløb gør, at den er indbydende og legende i sit udtryk.
Museo er den skrifttype, som Ringsted bruger så ofte som muligt i sin markedsføring. Kun ved konsekvent brug opnås en genkendelig og identitetsskabende typografi. Museo bruges til alt trykt materiale for eksempel på magasiner, brochurer og annoncer. Museo bruges også til overskrifter på websitet.

Til brødtekst bruger man primært Museo 300 - som dog også er god til store overskrifter. Museo 500 og Museo 700 er egnede til overskrifter, mellemrubrikker og fremhævelser i tekst.
De viste skriftsnit kan downloades gratis til både tryk og web på MyFonts.com

Arial

Arial skal bruges i alt elektronisk materiale for eksempel i brevskabeloner, blanketter, Excel, PowerPoint præsentationer og som dynamisk tekst på websitet. Arial er en standardtypografi, som altid er præinstalleret på både pc og Mac. Skrifttypen er enkel og neutral med en høj læsbarhed.
6.0 Museo
6.1 Arial